Een van de culturele en commerciële sterke punten van Kramp is de saamhorigheid van onze medewerkers. Met K70 – ons 70-jarig jubileumfeest in Varsseveld dat in 2021 werd uitgesteld vanwege corona – wilden we iedereen meegeven dat alle medewerkers in heel Europa essentieel zijn voor ons succes. In september 2022 kwamen mensen vanuit alle Kramp-landen naar Nederland om deze mijlpaal samen te vieren.

François Richard (Commercial Director Frankrijk), Stéphanie Pintureau (Customer Specialist) en Richard Talbot (Logistic Operative) uit Frankrijk blikken terug op het jubileumfeest.  

Hoogtepunten van K70

“De meesten van ons waren nog nooit in Varsseveld geweest, dus het was een mooie gelegenheid om te zien hoe groot Kramp eigenlijk is en collega’s uit heel Europa te ontmoeten”, zegt François. 

“Precies. Ik heb vooral veel gepraat met collega’s uit Madrid en Nederland”, vult Stéphanie aan. “Ik vond het heel belangrijk om erbij te zijn. Het feest was goed georganiseerd en de sfeer was fantastisch. Het voelde als één grote familie.”  “De sfeer was inderdaad heel goed”, zegt Richard. “Wat me het meest raakte, was de verbondenheid. Om iedereen samen te zien praten, lachen en dansen.”

“Ik vond het vooral leuk om eindelijk de collega’s te ontmoeten met wie ik regelmatig contact heb”, vult François aan. “Het was een geweldig feest.”

Summer of Celebrations

In navolging van onze oprichter, Johan Kramp, die originele reserveonderdelen verkocht vanuit zijn T1 Volkswagen-busje, trok een replica Kramp70 VW-busje in juli, augustus en september door Europa langs tien Kramp-locaties. Het Summer of Celebrations-tourteam organiseerde allerlei evenementen met diverse activiteiten om de spanning naar het jubileumfeest op te bouwen en het Kramp Way Festival (zie het volgende hoofdstuk: ‘Onze cultuur vormgeven: een vernieuwde Kramp Way’) af te trappen.

30 jaar Kramp België vieren

In november 2022 bestond Kramp België 30 jaar. Dat vierden we met een jubileumevenement en diverse leuke initiatieven, zoals een speciale folder met 30 producten voor 30 euro en een prijsverloting waarbij klanten een bak met Kramp-huismerkproducten konden winnen tijdens een aantal van onze belangrijkste campagnes.

Ons jubileum vieren met onze dealers en Kramp-community in België

Ter gelegenheid van ons 30-jarig jubileum organiseerden we een evenement in ons kantoor in Lummen, waar zo’n 200 dealers op af kwamen. We informeerden hen over nieuwe producten en lichtten onze belangrijkste services toe, zoals Mijn Account, de Kramp Academy, de Powered by Kramp-winkels en de Kramp Workshop Solutions. Aangezien we veel van onze klanten heel goed kennen, maakten we ook tijd voor een hapje en een drankje samen. De volgende dag hadden we een heerlijke brunch met al onze medewerkers en hun gezinnen om hen te bedanken en te feliciteren.
Our topics