SCROLL

Een gevoel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft altijd een rol gespeeld in de manier waarop Kramp werkt om boeren te helpen de wereld te voeden. Wij geloven dat Kramp moet bijdragen aan een betere wereld. De aard van ons werk, als je kijkt naar leveringen en logistiek, heeft een impact op het milieu, net als de industrie die we bedienen. Momenteel werken we aan richtlijnen die ons helpen onze activiteiten te coördineren om zo een groter en gemakkelijk te definiëren verschil te maken. Stuurgroeplid en CFO Hans Scholten schetst samen met werkgroepleiders Gerrit Cazemier, Aurélie Mattmann en Etienne Nauta ons plan om op een duurzame manier te werken aan de toekomst.

De situatie

Werkstroom één: waardepropositie
Werkstroom twee: operations
Werkstroom drie: medewerkers en maatschappij

"Voor elk van de drie werkstromen hebben we werkgroepen opgericht om te onderzoeken wat we kunnen doen, wat het meest effectief zal zijn en wat onze aanpak zou moeten zijn. Elke werkstroom heeft nu gedefinieerde acties voor de eerste fase, die in de loop van 2022 moeten plaatsvinden. We stellen ook een MVO Manager aan om de implementatie van het programma te begeleiden."

Lees meer

Podcast: Etienne, Gerrit and Hans

Luister naar de Engelstalige podcast waarin Etienne, Gerrit en Hans vertellen over hun belangrijkste bevindingen tijdens het proces.

Our topics